Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta

 

    Eriksen juoksut alkoivat torstaina 30.11., progessa käytiin pariin otteeseen ja tärppipäiviksi laskettiin 13.-15.12. ja näille päiville sovittiin kyläily Raunon luona. Rauno olikin erittäin kiinnostunut, mutta Eris olla pönötti paikallaan, käänsi häntää ja antoi Raunon pestä korvansa ja tutkia perää, mutta kuitenkin ilmaisi tasaisella murinalla että selkään ei ole mitään asiaa. Ajateltiin että vielä ei ole oikea hetki joten kokeillaan seuraavana päivänä.

    Seuraavana päivänä oli kuitenkin jälleen sama laulu; antoi ymmärtää muttei ymmärtänyt antaa. Hetken aikaa niitä katseltiin ja päätettiin käydä ottamassa progesteroni vielä kertaalleen ettei kiima vain kuitenkin olisi mennyt ohitse. Sieltä tuli kuitenkin ihannelukema, 7,66 joka tarkoitti sitä, että tärppien pitäisi olla parhaimmillaan. Tasainen torjuva murina kuitenkin jatkui.

    Kokeiltiin vielä kolmantena päivänä mutta silloin kävi selväksi, että juoksut ovat menossa jo ohitse eikä Raunolla olisi asiaa selkään sitäkään vähää kuin aikaisemmin. Ei siis auttanut kuin luovuttaa ja todeta, että tällä kertaa ei tullut pentuja. Ensikeväänä kokeillaan kuitenkin uudestaan ja toivotaan parempaa onnea.