Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ihmisten ilmoilla

Laseria
    Metrisen laserhoito on aloitettu ja tänään oli toinen hoitokerta, ensimmäinen tehtiin jo keskiviikkona fyssarilla. Se on mukavan nopea toimenpide, Eris oli tänään mukana eikä ehtinyt edes istahtaa kun homma oli jo valmis. Demeterin parantuminen on lähtenyt hyvin käyntiin, joskin se näyttää mitään asioita niin huonosti että jossen olisi vienyt sitä fyssarille niin siitä ei voisi arvata että mitään olisi viallakaan. Laserointi tehtiin aamupäivällä ja illalla Metrinen oli hieman hidasliikkeinen, joten oletettavasti jotain on tapahtunut jossain.
    Tilanteen tarkkailu jatkuu

Irlikset&doggit
    Tänään pidettiin Musti & Mirri Koivistonkylässä rotuesittelypäivä, jonne olin luvannut tulla koirien kanssa esitelmöimään. Irliksiä oli pari kappaletta omieni lisäksi ja doggeja muutama enemmän, joten siinä olikin ihmisillä ihmettelemistä, kun piti vain kauppaan tulla ja joutuivatkin nautojen piirittämiksi :D Mielestäni oikein onnistunut päivä, ihmiset tulivat mielenkiinnolla katsomaan millaisia nämä jätit ovat ja varsinkin Eris teki hyvinkin paljon tuttavuutta omalla tyylillään, eli pää jalkoväliin ja hyvä on. Demeterillä oli äärimmäisen huono päivä, se vain kiukutteli ja rähisi kaikelle liikkuvalle ja loppuajaksi pääsi takahuoneeseen omaan rauhaansa.
    Olin melko varma että molemmat koirat ovat melko nopeasti valmiita menemään nukkumaan kunhan päästään reissusta kotiin ja näinhän siinä kävi. Ruoan jälkeen Metrinen simahti täysin ja alkoi sellaisen ulinan unissaan ettei ennen ole kuultu. Eris on valloittanut sänkypaikan.

Kuvagalleria