Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Eriksen astutusyritys, joka yritykseksi jäiNukuimme Eriksen kanssa elämämme ensimmäistä kertaa teltassa!Nukuimme Eriksen kanssa elämämme ensimmäistä kertaa teltassa!
    Nyt on juostu pitkin Suomea hiki hatussa urosten luona, mutta mitään sen kummempaa tulosta tuskin on odotettavissa. Valitettavasti Raunon kanssa meni samoin kuin viimeksikin, eli Eris ei lämmennyt ajatukselle ollenkaan. Toisen uroksen kanssa meni jo paljon paremmin, kuin suoraan oppikirjasta, mutta päivät olivat väärät. Mahdollisuudet jäivät kuitenkin vain yhteen päivään, sillä kyseiselle urokselle oli tulossa myös toinen narttu jonka tärpit sattuivat osumaan täsmälleen samoille päiville Eriksen kanssa, joten kokeiltiin Raunoa taas seuraavana päivänä.  Se oli kuitenkin jo valmiiksi tuhoon tuomittu yritys, sillä Eris meinasi menettää hermonsa lähes saman tien kun Raunon näki. Siinä ei sitten paljon enää tarvinnut ihmetellä, vaan lähdettiin suosiolla kotimatkalle. Nyt arki ja kisakausi lähtee jälleen pyörimään entiseen malliinsa, tai ainakin melkein, josta päästäänkin seuraavaan aiheeseen;

Demeterin sairausloma
    Murpyn laki on tällä hetkellä vahvana, eli kaikki mikä vain voi mennä pieleen, menee pieleen. Eilisissä ratatreeneissä Demeter onnistui telomaan itsensä ja lähti radalta ontuen. Onneksi sain heti seuraavalle päivälle luottofyssarille ajan ja pääsimme katsomaan missä oli vika ja revähtymähän sieltä löytyi. Metrinen reväytti vasemman etujalkansa kyynärpään ojentajalihaksen, joten sairausloma tulee olemaan pitkä. Nyt ensialkuun ollaan täysin levossa ja käydään laseroimassa jalkaa pari kertaa viikossa ainakin tämä ja ensi viikko. Sen jälkeen aloitetaan venyttelyt ja pikkuhiljaa lisätään liikuntaa, mutta aika näyttää kuinka hyvin lihas lähtee paranemaan ja miten kisat jatkuvat.
    Olin ilmoi
ttanut molemmat koirat Tampereen KV-maastoon, mutta Metrisellä kisat luonnollisesti jäävät nyt kisaamatta, joten Eris pääsee yksinään edustamaan meidän porukkaa. Mutta ei jotain pahaa ettei hyvääkin, KV-maastoihin on tulossa ihan huikea määrä irliksiä, tämänhetkisten tietojen mukaan 9 kappaletta! Viime vuonna olimme Eriksen ja Demeterin kanssa kahdestaan, joten tosi hyvä määrä ja myös CACIL saadaan tällä koiramäärällä jakoon.

Vihdoinkin lomaa!Vihdoinkin lomaa!    Näillä tunnelmilla jatketaan.